Hundhälsans riktlinjer med anledning av coronaviruset

Dessa riktlinjer gäller numera hos oss med anledning av Covid-19:

Överlämning av hund sker numera utanför entrén. Ni tar själva av koppel/halsband och släpper in hunden innanför grinden till entrén. Inga kunder kommer in i trimmet. Även betalning och bokning av ny tid görs på utsidan. Betala helst med Swish då du kan skanna in betalningen med mobilen och slipper handha kortläsaren. Observera att jag inte längre tar emot kontanter som betalningsmedel!

Förutom första inskolningstillfället av valp eller hundar med hanteringsproblematik där ägarna måste vara med är tillsvidare inga kunder med i trimmet. För de som måste vara med i trimmet förutsätter jag att ni är fullt vaccinerade/har antikroppar, annars gäller munskydd på! Handsprit finns i trimmet och givetvis håller vi avstånd så mycket det går. Vid dessa tillfällen är det givetvis oerhört viktigt att ni ringer och flyttar fram er tid om ni känner av minsta lilla symptom! Detta pga att trimmet är litet och vi vistas tätt ihop när vi är flera därinne samtidigt! Under dessa förutsättningar går det bra att boka om med kort varsel, i övrigt gäller 24 timmars avbokningsvillkor precis som tidigare. För närvarande bokas inga kattklippningar!

Då jag har en familjemedlem som är i riskgrupp är det av yttersta vikt att jag inte får in smitta i trimmet och därmed vidare in i hemmet och jag förutsätter att detta respekteras.

Tack för ditt samarbete och för att du hjälper oss att hindra smittspridningen!

Varmt välkomna!
Susanne, Hundhälsan