Warning: The magic method QodeStockholmInstagramApi::__wakeup() must have public visibility in /customers/4/c/f/hundhalsan.com/httpd.www/wp-content/plugins/select-instagram-feed/lib/qode-instagram-api.php on line 90 Warning: The magic method Stockholm\Shortcodes\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/4/c/f/hundhalsan.com/httpd.www/wp-content/themes/stockholm/includes/shortcodes/lib/shortcode-loader.inc on line 27 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/4/c/f/hundhalsan.com/httpd.www/wp-content/plugins/select-instagram-feed/lib/qode-instagram-api.php:90) in /customers/4/c/f/hundhalsan.com/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 614 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/4/c/f/hundhalsan.com/httpd.www/wp-content/plugins/select-instagram-feed/lib/qode-instagram-api.php:90) in /customers/4/c/f/hundhalsan.com/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 622 - Vidareutbildning för hundfrisörer

Vidareutbildning för hundfrisörer/företagscoach

Hundhälsan, vidareutbildning för hundfrisörerÄr du nyutbildad hundfrisör och
känner att du vill lära dig mer om det dagliga arbetet i salongen, eller har du jobbat ett tag och känner att du behöver en nytändning för att komma framåt? Saknar du någon att bolla dina frågor om företagande med? Vill du få tillgång till de där knepen och praktiska tipsen från en verksam hundfrisör som du inte fick med dig från grundutbildningen? Passa på att fördjupa dina kunskaper med en heldagskurs med Hundhälsan. Ta del av mina erfarenheter och kunskaper som gör det dagliga arbetet i salongen mer effektivt. Lär dig friseringstips, hur du får till en snygg finish, runda gulliga ansikten och det där lilla extra piffet på hundarna som får kunderna att känna ett mervärde.

 

Jag kommer ut till din salong och håller kurser i hela södra och västra Sverige. Under en heldag badar, fönar och klipper vi tillsammans 2-3 hundar av dina befintliga kunder. På så sätt blir det inget inkomstbortfall för en hel dag för dig och du kan själv välja de hundar och pälstyper som du känner att du vill öva mest på. Mellan hundarna har vi tid att prata om ekonomi, företagande m m. Efter kursen kommer jag att finnas tillgänglig som bollplank och coach för alla dina frågeställningar gällande både det praktiska i trimmet och kring företagandet.

 

Sedan jag gick min hundfrisörutbildning har jag gått flertalet olika utbildningar för att fördjupa mina kunskaper och känna mig tryggare i mitt sätt att arbeta och driva mitt företag. Erfarenheter som har gjort att jag kunnat driva upp Hundhälsan från grunden till en idag blomstrande verksamhet. Dessa erfarenheter delar jag gärna delar med mig av till nya företagare.

 

På denna kurs får du ta del av erfarenheter, tips och trix som gör det dagliga arbetet i salongen mer effektivt. Hur man sparar både tid och den egna kroppen samt hur du får till en snygg slutfinish på hundarna och framförallt hur du får kunderna att bli återkommande stamkunder. Du får även en inblick i företagande och prissättning, tips på hur man marknadsför sin verksamhet på ett professionellt sätt. Alla dessa bitar som är avgörande för att kunna överleva som hundfrisör och inte minst, att kunna leva gott på sitt arbete.

 

  • Bad- och fönteknik
  • Pälstyper och skick, när lönar det sig att reda ut tovor? Vilka produkter/tekniker/verktyg?
  • Verktyg, t ex när är det lämpligt att använda distanskammar, chunkers etc?
  • Säkerhet i salongen, både hundens och din egen.
  • Jobba smart, tidseffektivt och ekonomiskt i salongen.
  • Hundhantering (jag jobbar uteslutande med frivillig hantering)
  • Kundhantering – Hur får du kunderna att bli lojala stamkunder utan att låta dem ”äta upp dig”.
  • Det lilla extra – hur gör jag det sista ”piffet” för att kunderna ska få en wow-känsla?
  • Företagande – att starta upp och överleva till att kunna leva gott på din verksamhet.
  • Marknadsföring & sociala medier.

 

Anmälan är bindande.

Plats: I din egen salong

Datum: Enligt överenskommelse

Tidsåtgång: Heldag

Pris: 5800:-/person inkl moms mot faktura. Kostnad för resa och ev boende tillkommer. Är ni flera hundfrisörer som vill gå ihop och göra utbildningen tillsammans kan ni få ett förmånligare pris samt att ni delar på resekostnaderna. Kontakta mig på info@hundhalsan.com för skräddarsydd prisuppgift!