Warning: The magic method QodeStockholmInstagramApi::__wakeup() must have public visibility in /customers/4/c/f/hundhalsan.com/httpd.www/wp-content/plugins/select-instagram-feed/lib/qode-instagram-api.php on line 90 Warning: The magic method Stockholm\Shortcodes\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/4/c/f/hundhalsan.com/httpd.www/wp-content/themes/stockholm/includes/shortcodes/lib/shortcode-loader.inc on line 27 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/4/c/f/hundhalsan.com/httpd.www/wp-content/plugins/select-instagram-feed/lib/qode-instagram-api.php:90) in /customers/4/c/f/hundhalsan.com/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 703 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/4/c/f/hundhalsan.com/httpd.www/wp-content/plugins/select-instagram-feed/lib/qode-instagram-api.php:90) in /customers/4/c/f/hundhalsan.com/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 711 - Böcker om pälsvård och hur du lagar egen hundmat

Böcker om pälsvård och hundmat

Lär dig laga egen hundmat, bok

Laga egen hundmatHar du en liten matvägrare därhemma? En hund som ständigt är dålig i magen? Som bara tål vissa få födoämnen för att inte allergier ska blossa upp? Eller en hund som behöver gå ner i vikt, eller upp? Känns det som om du prövat allt eller bara är nyfiken på att lära dig att laga egen hundmat?

 

Denna e-bok är tänkt som en introduktion till att ta steget att börja laga mat till din hund. Observera att denna bok inte ska ersätta eventuella kostråd från veterinär, utan vara en inspiration till att testa att göra hemlagad hundmat med hälsosamma ingredienser. Tips & råd om hur du på ett enkelt sätt fixar hundens favoritmat. Flera lättlagade recept med enkla basvaror, många har du redan hemma! Recept på hundkex och nyttigt godis samt enkelt recept på glass och berikningspuckar. En mängd tips på hur du kompletterar maten genom att servera olika innehåll för att förhöja näringsvärdet, samt ge hunden variation i smak, doft och struktur.

 

Pris 259:- Gå till webshop!

Lär dig baka eget hundgodis, bok

Lär dig baka eget hundgodis, Hundhälsan

Har du någon gång köpt ett dyrt hundgodis i zoobutiken i tron att det är ett bra och nyttigt godis? Har du sedan läst innehållsförteckningen och blivit rejält överraskad, kanske känner du inte ens igen hälften av ingredienserna? Att hitta ett belöningsgodis som bara innehåller naturliga råvaror är inte helt lätt. Önskar du sedan hitta ett svensktillverkat godis så är det ännu svårare.

 

Att göra eget hundgodis är dock varken svårt eller dyrt. Här är en bok fylld med lättlagade recept på godis, oftast med ingredienser som du redan har hemma, samt tips på berikning för att tillföra både smak, doft och näringsämnen till hundens ordinarie kost.

 

70 sidor med 43 lättlagade recept samt tips & råd om hur du på ett enkelt sätt fixar hundens favoritgodis. T ex träningsgodis som du kan ha i fickan utan att det smular, torkat kycklinggodis, berikningspuckar, hundglass, hundkex & kakor för lite festligare tillfällen samt ett avsnitt med julens gotter. Tydliga beskrivningar med olika svårighetsgrader, recept med kött, fågel, fisk eller helt veganskt,

 

Pris 279:- Gå till webshop!

Pälsvård för valpar, e-bok

pälsvård för valpar

För dig som blivit lycklig ägare till en valp!

Att börja med pälsvården så tidigt som möjligt ger både dig och valpen en bra grund för att slippa framtida problem med tovor, kloklippning med mera.

 

När är det dags att ta valpen till hundfrisören första gången? Hur ofta vågar jag bada valpen? Hur får vi en bra rutin med kloklippning och tandborstning?

 

Svar på detta samt lite tips & råd kring valpens pälsvård finns sammanställt i detta informationshäfte som är i A4-format för att enkelt kunna skrivas ut om man vill det. Finns i webshopen för nedladdning.

 

Pris 69:-, Gå till webshop!