Hundtrim Kungsbacka, hundklippning & kloklippning

Välkomna till ett litet, mysigt hundtrim i Åsa, Kungsbacka! Jag tar emot alla raser för vardagsklippning och trimning, ullurkamning, bad & fön samt kloklippning. Dock tar jag numera endast emot ett begränsat antal strävhåriga trimraser och större hundar. Hos mig får varje hund full uppmärksamhet och gott om tid. Jag tar bara emot en hund i taget och jobbar inte med flera hundar omlott, på grund av att jag vill hålla en lugn miljö där din hund inte blir stressad av andra hundar i lokalen! Alla hundar badas ALLTID i samband med klippning hos mig. Anledningen är att man får ett mycket finare resultat av klippningen och kvalitén på arbetet blir så mycket bättre än om man bara klipper utan att bada och föna ut pälsen innan. Badet ingår alltid i priset för klippningen. I mitt hundtrim klipper jag även katter som fått tovig päls och behöver klippas ner.

 

Jag har mitt hundtrim i Åsa, nära Frillesås mitt emellan Kungsbacka och Varberg. I lugn och stressfri miljö blir din hund väl omhändertagen och jag har gott om tid till varje hund. Önskar du själv vara med under klippningen så får du gärna det, förutsatt att din hund är lugn även om du är med! Vissa hundar är mer stressade vid klippningen om husse eller matte är närvarande. Jag är diplomerad hundfrisör och är ansluten till Sveriges Hundfrisörer (SVHF). Jag uppdaterar och vidareutbildar mig fortlöpande, såväl inom rastypiska frisyrer som inom Asian freestyle.

I trimmet använder jag schampo & balsam av hög kvalitet från svenska K9, skonsamma för hud och päls. Dessa produkter, såväl som de bästa kardorna finns också att köpa i trimmet, för en fortsatt bra behandling av pälsen på hemmaplan. Här finns ett litet sortiment med hundhalsband, koppel och bandanas från Diva & The Dog.

Prislista Klipp & Trim

Hundtrim Kungsbacka, hundklippning Kungsbacka, kloklippning Kungsbacka
Hundtrim Kungsbacka