HUNDTRIM

Den lilla personliga salongen med hunden i fokus.

Hundtrim Kungsbacka, hundklippning , kattklippning & kloklippning

Hundtrim, kloklippning

Välkomna till ett litet, mysigt hundtrim i Åsa, Kungsbacka! Jag tar emot alla raser för vardagsklippning och trimning, ullurkamning, bad & fön samt kloklippning. Dock tar jag numera endast emot ett begränsat antal strävhåriga trimraser och större hundar. Hos mig får varje hund full uppmärksamhet och gott om tid. Jag tar bara emot en hund i taget och jobbar inte med flera hundar omlott, på grund av att jag vill hålla en lugn miljö där din hund inte blir stressad av andra hundar i lokalen.

 

Valpklippning

Valpar är särskilt välkomna till Hundhälsan! Ju tidigare man börjar vänja valpen vid pälsvård desto lättare blir det att genomföra den första valpklippningen och att upprätthålla en bra rutin för pälsvården. Vi har speciella valppaket med ett mycket prisvärt utrustningskit för valpens pälsvård som även innefattar “inskolning” i trimmet.

 

Kattklippning

Hos Hundhälsan utförs även kattklippning och trimning av katter. I vissa fall har katten fått så mycket tovor att vi är tvungna att göra en helklippning, s k lejonklippning. Oftast, om man kommer i tid, räcker det med en trimning av kattens päls. Man kammar och trimmar då ut överflödig underull ur kattens päls vilket gör att den tovar mindre.

 

Alla hundar badas ALLTID i samband med klippning hos mig. Anledningen är att man får ett mycket finare resultat av klippningen och kvalitén på arbetet blir så mycket bättre än om man bara klipper utan att bada och föna ut pälsen innan. Badet ingår alltid i priset för klippningen.

 

Jag har mitt hundtrim i Åsa, nära Frillesås mitt emellan Kungsbacka och Varberg. I lugn och stressfri miljö blir din hund väl omhändertagen och jag har gott om tid till varje hund. Önskar du själv vara med under klippningen så får du gärna det, förutsatt att din hund är lugn även om du är med! Vissa hundar är mer stressade vid klippningen om husse eller matte är närvarande. Jag är diplomerad hundfrisör och är ansluten till Sveriges Hundfrisörer (SVHF). Jag uppdaterar och vidareutbildar mig fortlöpande, såväl inom rastypiska frisyrer som inom Asian freestyle.

 

I trimmet använder jag schampo & balsam av högsta kvalitet från svenska K9, skonsamma för hud och päls. Dessa produkter, såväl som de bästa kardorna finns också att köpa i trimmet, för en fortsatt bra behandling av pälsen på hemmaplan. Här finns ett litet sortiment med hundhalsband, koppel och bandanas från Diva & The Dog.

Prislista Klipp & Trim

Hundbad
Hundtrim Kungsbacka
Saxar