DIVA & THE DOG

Eleganta svensktillverkade hundkoppel & halsband

Eleganta svensktillverkade hundkoppel & halsband

Diva & The Dog är vårt alldeles egna varumärke med eleganta, svenskdesignade hundkoppel och halsband, gjorda för att ge din hund det lilla extra. Våra hundtillbehör är unika och lyxiga, tillverkade i tåliga material, för att tåla såväl finpromenad som bus i skog och mark. Ta en titt på våra hundkoppel, halsband, bandanas och rosetter.

 

Med mina egna två hundar som inspiration skapades Diva & The Dog. Jag hade länge letat efter hundkoppel & halsband till mina egna hundar, i hög kvalitet som samtidigt kändes eleganta och lyxiga. Något som var unikt och passade deras respektive personligheter och som samtidigt matchade varandra.

 

Namnet Diva & The Dog kommer just från deras olika personligheter, den lilla prinsessan som älskar sina täcken och rosetter, och den sportiga killen som helst springer runt i skogen och blir smutsig och hittar något intressant att spåra upp.

 

Våra koppel och halsband tillverkas av material i hög kvalitet, alltid med någon liten extra detalj och en hantverksmässig finish. Varje produkt i vår kollektion görs på beställning här i vår verkstad på svenska västkusten och säljs i butiken i trimmet samt i vår webshop.

 

Jag har valt att arbeta uteslutande med hållbara material i hög kvalitet. Linorna till Diva & The Dog’s koppel utgörs antingen av marina rep eller av äkta Biothane® ett patenterat material som består av en pvc-bestruken nylonkärna. BioThane® är mjukt och flexibelt med läderkänsla men är vegansk och fri från latex. Materialet är 100% vattentåligt och väderbeständigt. Då kvaliteten är oerhört hög, håller ett koppel som tillverkas i detta material under hundens hela livstid (förutsatt att hunden inte tuggar på det!:-) ). Inget slit och släng med andra ord, utan långsiktigt hållbart, både för plånbok och miljö! Billiga kopior av liknande material finns på marknaden, men dessa har vi valt att inte jobba med! Krokarna som används till våra koppel är av hög kvalitet och av modell säkerhetskrok, för att inga olyckar ska inträffa med koppelkrokar som går sönder. Ta gärna en extra titt på vårt Multi-Way-Leash, ett flexibelt och praktiskt koppel med flera olika funktioner som blivit Diva & The Dog’s storsäljare! Design och funktion när det är som bäst, detta har blivit mitt egna favoritkoppel på promenaderna med Nisse!

Diva & The Dog