Allmänt
Genom att göra en beställning i Hundhälsans webshop accepterar du nedanstående villkor.

Leverans
Vi skickar dina varor så fort vi mottagit din betalning. Specialtillverkade varor skickas så fort de är tillverkade, under högsäsong kan det ta upp till 14 dagar. Leverans sker med postfrakt.

Orderbekräftelse
När vi mottagit din order skickas en orderbekräftelse till den e-postadress du angivit i beställningen. Om du upptäcker något fel är det viktigt att du kontaktar oss omgående via e-post info@hundhalsan.com så att vi, om möjligt, hinner ändra din order.

Returer
Eftersom alla våra produkter från Diva & The Dog specialtillverkas utifrån din beställning accepterar vi inga returer på dessa produkter.
Därför är det viktigt att du mäter din hund noga och tittar igenom vår storleksguide innan du lägger beställning. Våra hundhalsband är justerbara vilket innebär att du har en god marginal upp eller ner i storlek. Är du osäker, kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt storlek!

Varje produkt kontrolleras noga innan vi skickar den men skulle det ändå finnas en skada på produkten så kontakta oss omgående. Ange ditt ordernummer och en beskrivning av skadan. Skulle det visa sig vara fel på produkten ersätter vi med en ny produkt eller gör en återbetalning.

På övriga produkter som ej är specialtillverkade gäller distansköplagen och du har 14 dagars ångerrätt. Du har rätt att få pengarna tillbaka på obrutna förpackningar. Kontakta oss alltid först innan du returnerar en vara annars kan du inte få pengarna tillbaka. Du står själv för returfrakten.

Priser
Individuellt och aktuellt totalpris för din beställning summeras i kassan, inklusive eventuella avgifter för frakt och betalning, samt moms.

Vi erbjuder följande betalsätt:
Betalning sker smidigt och säkert med PayPal Checkout, här går det att smidigt betala med kort även om du inte har något PayPalkonto.